Kadeti 2.SKL

KK Tolmin : KK Jesenice 77:61 (20:23, 17:21, 15:11, 25:6)

Strelci: Rutar Miha 12, Uršič Jure, Šturm Rok 2, Štremfelj Mitja 14, Manfreda Tenej, Brežan Matevž 6, Logar Uroš 14, Velikonja Luka, Ibraimovič Emanuel 12, Tratnik Simon 17

Začetek tekme je bil do par minut pred polčasom vseskozi izenačen. Takrat so gostje pobegnili na +7. V drugi polčas so domačini vstopili nezbrano in prelahko zapravljali protinapade s katerimi bi ujeli priključek. Kljub temu pa Jeseničani niso naredili izdatnejše razlike. Ker so na tekmo prišli le s šestimi igralci, jim je zadnjo četrtino zmanjkalo sape. Tolminci so to, z dobro obrambo, izkoristili in na koncu rezultatsko gladko zmagali.

Izjava trenerja: “Fantom je bilo jasno, da so Jeseničani dobra ekipa (letos dve gladki zmagi) in ni bilo problemov z motivacijo. Tako, razen rahlega padca koncentracije konec prvega polčasa, ni bilo nihanj v igri. To pa ne pomeni, da ni bilo napak. Lepo je sicer zmagati a fantom sem povedal, da je letos najpomembnejša nadgradnja njihovega košarkaškega znanja. Predvsem pomoč v obrambi in realizacijo protinapadov bomo morali popraviti.”

{jcomments on}