1. SKL U-15, skupina 7

KK Tolmin : KK Hidria 84:65 (24:19, 21:11, 22:14, 17:21)

Strelci: Luka Velikonja 5, Emanuel Ibraimovič 18, Klemen Smrekar 15, Danijel Ibraimovič 2, Žiga Črv 22, Matevž Ipavec 4, Tenej Manfreda 4, Nejc Hvala 13, Jan Marksl 1

Do polčasa so si domačini z dobro igro priigrali 15, do konca tretje četrtine pa že 23 točk prednosti. Po nekaj menjavah v domači vrsti je v zadnji četrtini ritem igre nekoliko padel, prikradle so se tudi nekatere napake. Prednost je bila vseeno že previsoka, da bi jo gostje izničili. Naslednji teden čaka igralce test zrelosti v Kopru.

Žiga Črv: “Večni derbi med ekipama KK Hidria iz Idrije in KK Tolmin smo igralci ekipe U-15 pričakali polni želje, da se oddolžimo Idrijčanom za poraz na prvi tekmi. Tako smo v tekmo vstopili polni elana in z veliko energije. To se je pokazalo takoj na začetku, ko smo povedli z delnim rezultatom 6:0. V prvi četrtini so se nam igralci Hidrie nekoliko približali, a smo četrtino vseeno dobili z rezultatom 24:19. V drugi četrtini smo še bolje odigrali v obrambi in jo dobili z rezultatom 21:11. S kolektivno igro cele ekipe smo skozi celo tekmo držali prednost pred nasprotnikom. Tako smo tekmo borbeno odigrali do konca in zasluženo zmagali z rezultatom 84:65. Veselje ekipe po tekmi je bilo odraz naše želje po zmagi.”

V nedeljo, 19. oktobra nas čaka težko gostovanje pri ekipi Kopra s katero si delimo vrh lestvice. Verjamem, da bomo z ekipnim duhom dosegli dober rezultat.
{jcomments on}