Kadeti 1.SKL

KK Calcit Basketball : KK Tolmin 86:55 (30:12, 17:14, 15:14, 24:15)

Strelci: Hvala Nejc, Velikonja Luka, Uršič Jure 10, Štremfelj Mitja 9, Manfreda Tenej 2, Logar Uroš 7, Brežan Matevž 4, Ibraimovič Emanuel 14, Tratnik Simon 7, Smrekar Klemen 2

V soboto so kadeti odpotovali na gostovanje, kjer jih je čakala zelo dobra ekipa Kamnika. Po obetavnemu začetku (8:8), so domačini prevzeli pobudo. Tolminci so jim s serijo slabih podaj “poklanjali” lahke zaključke iz protinapadov. V nadaljevanju so se naši igralci le otresli nervoze in parirali tekmecem do zadnje četrtine, ko so več priložnosti dobili tudi mlajši.

Izjava trenerja: “V tekmo smo vstopili brez prave energije in želje, ki je potrebna za boj proti dobrim ekipam. Žal so tekmeci izkoristili vse naše napake in so po prvi četrtini brez težav nadzorovali rezultatsko prednost. Sicer je res, da smo zaradi različnih težav trenutno šibki na položaju organizatorja in nam to povzroča precej težav, a to ne pomeni, da se zato lahko že pred tekmo vdaš in odigraš brezvoljno. Čaka nas še veliko tekem in pričakuješ večjo zavzetost igralcev v nadaljevanju sezone.”