Člani 3. SKL Zahod 

KK Cerknica : KK Tolmin 60:78 (12:22, 19:18, 24:20, 5:18)

Strelci za Tolmin: Rovšček Matija 10 2×3 2/2, Breška Luka 10 6/10, Feltrin Tomaž 34 7×3 5/8, Žbogar Janez, Maurič Sebastjan, Božič Blaž 3 1×3, Ohojak Luka 13 2×3, 5/10, Cencič Matej, Červ Alen 8 0/4, Uršič Črt 0/2, Farina Tilen

Člani so odšli na gostovanje v Cerknico trdno odločeni, da dosežejo novo zmago. Tekmo so začeli z dobro obrambo, ekipno igro ter izkoristili dejstvo, da Ohojaka pri metu niso pokrivali. Hitro jim je nasul 11 točk in vsem zaprl usta, čes da nima mirne roke. Zbranost je nekoliko padla tik pred koncem polčasa, ki so ga domačini zaključili s trojko ob zvoku sirene s sredine igrišča. Kot da je našim fantom ta nemogoča trojka pristrigla peruti, so drugi polčas začeli brezglavo v napadu in pustili domačim preveč prostora pri metu. Cerknica je ekspresno povedla 43:40!  Tedaj je na sceno stopil Feltrin in za njim počasi celotna ekipa. Hitro so ujeli nasprotnike in jih v zadnji četrtini s čvrsto obrambo dokončno razorožili.

Izjava Miha Rustja: “Gostovanje v Cerknici je vedno neugodno. Sploh če je to sreda ob 21h. Odigrali smo dobro obrambo in pravočasno zaustavili njihov nalet v začetku drugega polčasa. Fantje so verjeli v uspeh in si ga prigarali na parketu. Ponosen sem na ekipo, da smo srečanje kljub nekoliko grobi igri domačinov uspeli zaključiti zelo športno in se vzorno vedli celotno tekmo. Pohvale tudi Maurič Stojanu, ki je moje igralce pripeljal varno domov kljub divjadi, ki je poškodovala kombi.”