Kadeti 1.SKL

KK Union Olimpija : KK Tolmin 69:67 (18:20, 18:21, 14:17, 19:9)

Strelci: Črv Žiga 1, Velikonja Luka, Uršič Jure 4, Šturm Rok, Štremfelj Mitja 19, Manfreda Tenej, Logar Uroš 7, Brežan Matevž 1, Ibraimovič Emanuel 10, Tratnik Simon 25

Zadnjo tekmo sezone so kadeti odigrali v ljubljanskih Stožicah. Čeprav oslabljeni, na tekmi niso mogli računati na kapetana Rutarja, so začeli odločno in tako jim tudi agresivno pokrivanje s strani domačinov ni povzročalo večjih problemov. Rezultat so kontrolirali do prvih minut zadnje četrtine, ko so se domači le približali in par sekund do konca povedli. Zadnji napad je bil dobro izpeljan, manjkala je le realizacija. Kljub temu so lahko fantje ponosni na dobro oddelano sezono.

Izjava trenerja: “Rad bi se zahvalil vsem fantom, ki so mi dovolili, da sem jih vodil skozi sezono. Ta je bila razmeroma uspešna. Začeli smo v drugi in se zaradi dobrih rezultatov prebili v prvo ligo. Tu so nato sledile težje tekme. A prav zato so fantje lažje napredovali, saj so se morali bolj potruditi za uspeh. Napredek pa je bil najbolje viden na zadnji tekmi, ki smo jo odigrali brez prvega organizatorja. Podobne tekme smo med sezono zgubljali za 20-30 točk, tokrat pa smo bili popolnoma enakovreden nasprotnik.”