Člani 3.SKL – zahod

KK Tolmin:KK Ljubljana 61:59 (26:14, 8:15,7:11,18:21)

Strelci za Tolmin: Rovšček Matija 18 2×3 2/2, Breška Luka 7 3/6, Rutar Miha, Vinazza Anže 10 2/9, Maurič Sebastjan, Žbogar Janez, Želinšček Aljaž 10 2/2, Cencič Matej 7 2×3 1//4, Božič Blaž, Farina Tilen 7 1×3

Članska ekipa je v sezono vstopila močno spremenjena. Prvo tekmo sezone je odlično pričela in igrala dopadljivo košarko. V drugi četrtini je nekoliko popustila in gostom dovolila, da so se vrnili v igro. Sledil je izenačen drugi polčas v katerem so naši košarkarji v napeti končnici zaradi lastnih napak tekmo na koncu izgubili.

Izjava Miha Rustja: “Imam mešane občutke. Nekoliko sem jezen na svoje fante, ker v drugi četrtini nismo znali dokončati posla. Izgubili smo zaradi lastnih napak. Preveč žog smo podarili nasprotniku, zelo slabo izvajali proste mete in zgrešili par zicerjev. Upam, da so fantje sedaj videli, da s to ekipo lahko konkurenčno igramo proti vsakemu moštvu v ligi. Ko bodo fantje verjeli v naš uspeh, dihali kot eno bo prišel tudi rezultat. Recept za uspeh poznamo in vemo kaj je šlo narobe. Čestitke fantom za borbo.”