Košarkarski klub Tolmin bo tudi letos v poletnem času v sodelovanju z Centrom za šolske in obšolske dejavnosti  – CŠOD SOČA organiziral košarkarski kamp.

Z dosedanjimi štirimi izvedbami smo bili v klubu zelo zadovoljni. Tudi po zaslugi ameriških trenerjev iz International Sports Federation, ki bojo z nami tudi letos, je naš kamp postal prepoznaven v slovenskem merilu, a vseeno smo se odločili, da bomo storili korak naprej.

K sodelovanju smo povabili najuspešnejšega slovenskega košarkarskega trenerja vseh časov Zmaga Sagadina. Trener, ki je ob 25 osvojenih naslovih (Eurocup, ABA liga, Kup Korač, državna prvenstva in pokal) vzgojil veliko vrhunskih košarkarjev od katerih jih je 11 doseglo NBA ligo, je garancija, da bomo kakovost dela dvignili še na višji nivo. 

Novost na letošnjem kampu je trenerska klinika na kateri bo poleg gospoda Sagadina svoje znanje mladim trenerjemdelil eminenten ameriški trener.

Želja je, da bi letos izvedli dve izmeni. Za to bo potrebno minimalno 160 prijavljenih. Lani je bil interes izredno velik, zato smo morali veliko interesentov zavrniti. V kolikor bi izvedli samo eno izmeno, bomo upoštevali vrstni red prijavljenih.

Cena za člane KK Tolmin, ki bi v CŠOD jedli kosilo in večerjo je 190€, za tiste, ki nebi koristili nobenih uslug CŠOD pa 130€.

Prijave lahko oddate osebno klubskim trenerjem ali na email boris.velikonja1@siol.net

Informacije: tel. 031711049 Boris