Priprave na izvedbo letošnjega kampa potekajo v skladu z načrti. Kot kaže bomo lahko zadovoljni tudi igralsko udeležbo, kar je vsekakor osnovni namen izvedbe kampa. Številka prijavljenih igralcev oziroma igralk se približuje številki 70, kar je za to obdobje prav gotovo lepa številka, povpraševanje pa v zadnjih dneh spet narašča. Da bo kamp dejansko mednaroden potrjujejo prispele prijave iz Italije, Češke in Ukrajine. Zelo kvalitetna bo tudi igralska zasedba visokih igralcev, katerim bomo skušali omogočiti dodatne individualne treninge. Veseli nas tudi, da je med prijavljenimi veliko igralcev domačega kluba, upamo pa da se bo prijavil še kakšen, saj je to tudi eden glavnih namenov organizacije kampa v Tolminu.

 

Nekaj nesporazumov je okrog roka prijav. Kot piše na plakatu je rok za prijave peti maj. Na prijavnici pa je omenjen rok plačila avansa deseti april. Za igralce/ke, ki so že prijavljeni je potrebno plačati tudi avans.

V kolikor število prijavljeni ne bo preseglo 160, bomo izvedli samo eno izmeno in v tem primeru bomo upoštevali vrstni red prispelih prijav(prijavnica+avans). Torej velja rok prijav peti maj, v kolikor bomo dosegli dogovor z dobaviteljem opreme bomo rok prijav podaljšali maksimalno do petnajstega maja.

 

Udeležbo na turnirju trojk je že potrdil tudi raper Zlatko.