Kadeti 2.SKL

KK Hidria: KK Tolmin 42:75 (11:19, 9:17, 14:23, 8:16)

Strelci: Danijel Ibraimovič 20,Patrik Benedejčič 3, Erik Bratuž 14, Žiga Črv 10, Luka Velikonja 7, Martin Ibraimovič 6, Emanuel Ibraimovič 13, Aleks Obleščak 2.

2. tekmo sezone so kadeti KK Tolmina igrali v Idriji, ki velja vedno za težko gostovanje. Prve minute so bile podobne kot prvo tekmo, a v 2 minuti so se fantje zbudili in zaigrali kot znajo ter četrtino končali s prednostjo 8 točk. Drugo četrtino so začeli kot so prvo končali, vodili že za več kot 20 točk, a po nekaj menjavah ključnih igralcev so zopet padli v igri. Drugi polčas so fantje začeli igrati z veliko energije in agresivno po celem igrišču in tako naredili veliko prednost, da so lahko priložnost za dokazovanje tudi mlajši igralci. Prednost so le še povečevali in tako zasluženo zmagali.

Izjava trenerja: “V tekmo so spet vstopili brez prave energije in z nekaj zgrešenimi ¨zicerji. Ko pa so se zbrali in začeli igrati hitro košarko in agresivno obrambo jih je bilo užitek gledati. Pohvalil bi vso deseterico košarkarjev za pristop na tekmo. Predvsem sem zadovoljen, ko vidim da si igralci lepo podajajo žogo v napadu in da sebičnosti med njimi skoraj da ni. “

Naslednja tekma bo 8.10, v Tolminu proti Gorenji vasi.