Kadeti 2.SKL

KK Tolmin: KK Hidria: 64:54 ,(17:12),(15:15), (21:9), (11:18)
Strelci: Danijel Ibraimovič 15, Patrik Benedejčič , Žiga Črv 22, Luka Velikonja , Martin Ibraimovič 2, Emanuel Ibraimovič 15, Aleks Obleščak 2, Gaj Oblak, Nejc Frelih Črv 8 .

Tekmo so Tolminci začeli brez poškodovanega Bratuža. Kljub zgodnji uri so začeli zelo motivirano in hitro povedli z 9:0. Po nekaj menjavah ključnih igralcev je sledil razpad sistema in nasprotnik je naredil delni rezultat 0:12. Nekako so zopet vzpostavili ravnovesje in kljub slabi igri dobili polčas. V 3. četrtini so začeli igrati svojo prepoznavno igro in naredili dovolj veliko prednost, da so tekmo mirno popeljali do konca. Priložnost so dobili tudi mlajši igralci, ki jo je najbolje izkoristil Nejc Frelih Črv. Blestel je tudi Žiga Črv ki je dosegel kar 6 trojk in Emanuel Ibraimovič z novim »dvojnim dvojčkom«, ki je 15 točkam dodal še 13 skokov.

Izjava trenerja: “Nisem zadovoljen z igro fantov. Vem, koliko so zmožni pokazati, ko igrajo kot prava ekipa. V celotni tekmi so zabeležili le 7 asistenc vsi skupaj, kar je bistveno premalo. Tudi jaz se zavedam, da sem storil kakšno napako, zato del krivde prenašam tudi name za slabo igro. Imamo še eno tekmo v 1. delu in naredili bomo vse, da ostanemo neporaženi.”

Naslednja tekma bo 29.10, v Gorenji vasi