Kadeti 2.SKL

KK Gorenja vas: KK Tolmin: 41:84 ,(7:27),(14:15), (13:16), (7:26)
Strelci: Danijel Ibraimovič 22,Patrik Benedejčič , Žiga Črv 24, Martin Ibraimovič 2, Emanuel Ibraimovič 28, Aleks Obleščak 4, Gaj Oblak 4, .

Tolminci so na gostovanje v Gorenjo vas odšli močno oslabljeni brez Bratuža in Velikonje. Vendar kljub številni premoči domačinov, so gosti tekmo začeli na zelo visokem nivoju in že v 1. Četrtini naredili prednost 20 točk, ki so jo skozi celotno tekmo le še povečevali. Izkazali so se predvsem Danijel in Emanuel Ibraimovič, ter Žiga Črv, ki so skupaj dosegli neverjetnih 74 točk.

Izjava trenerja:“Čestitke fantom za eno najlepših predstav v sezoni. Kljub odsotnosti Bratuža in Velikonje, ki sta nedvomno ključna igralca ekipe so jih ostali fantje več kot nadomestili. Vsi igralci so dobili približno enako minutažo in veseli me dejstvo, da tudi ko na parketu ni bilo ključnih igralcev, igra ni padla ampak so fantje le še stopnjevali tempo. Pohvale si vsekakor zaslužijo vsi, predvsem pa bi omenil trojico: brata Ibraimovič in Črva, ki so imeli neverjeten strelski dan. 1. Del smo končali kot neporažena ekipa, ki je bil tudi eden izmed mojih ciljev v sezoni.”