Kadeti 1.SKL

KK Union Olimpija beli : KK Tolmin: 81:56 (13:17,17:16, 28:12, 23:11)

Strelci: Danijel Ibraimovič 12,Patrik Benedejčič , Žiga Črv 13, Martin Ibraimovič , Emanuel Ibraimovič 22, Aleks Obleščak , Gaj Oblak , Nejc Frelih Črv 5, Luka Velikonja 4.

Tolminci so se v Ljubljano v znamenito halo Tivoli odpravili po zmago. Odločno so tudi začeli in vodili celoten 1. Polčas,kjer so vodili tudi že za 8 točk. Predvsem so bili uspešni v obrambi kjer so povsem onemogočili njihovega najboljšega igralca. Po nekaj napakah in lahkih košev domačinov se je prednost Tolmina znižala na 3 namesto da bi narasla na 10. 2. Polčas pa je bil samo v znamenju domačinov. Tolminska igra je izgubila ves smisel in igralci so začeli igrati sami zase. Prednost domačinov je do konca samo še naraščevala.

Izjava trenerja: “Čestitam domačinom. So dobro trenirana ekipa, ki premore veliko mladih talentov. Z našo igro pa ne morem biti zadovoljen. 1. Polčas je bil verjetno naš najboljši letos, drugi pa nasprotje prvega. Fantje bodo morali spoznati, da samo s timsko igro lahko na takšnem nivoju naredijo kakšen rezultat. Ta poraz ni nič slabega, mogoče smo ga celo potrebovali, da bomo uspešnejše odigrali naslednje tekme in da igralci začnejo delovati kot ena dobra ekipa, ker verjamem da so sposobni to tudi postati.”

Naslednja tekma bo 19.11., v Vrhniki.