Kadeti 1.SKL

KK Vrhnika: KK Tolmin: 96:58 ,(22:17),(17:13), (28:17), (29:11)

Strelci: Danijel Ibraimovič 9,Patrik Benedejčič 3, Žiga Črv 8, Martin Ibraimovič 5, Emanuel Ibraimovič 16, Aleks Obleščak , Gaj Oblak 2, Taras Ozebek 2, Nejc Frelih Črv 7, Luka Velikonja 6 .

Kadeti so na gostovanje odšli odločeni, da popravijo vtis iz prve tekme ter zabeležijo prvo zmago. Vendar so domačini tekmo začeli bolj odločeni in z večjo željo do zmage ter z nekaj lahkimi proti napadi imeli že prednost 10 točk. Nekaj dodatne energije je prispeval Danijel Ibraimovič, ki je kjub poškodbi stisnil zobe ter zadel nekaj trojk v seriji, zato so bili kadeti še vedno v igri za zmago. Podobna je bila druga četrtina. Domačini so izkoriščali številne napake gostov in na polčas odšli s prednostjo 9 točk. V drugem polčasu pa je zopet nastopil propad sistema Tolmincev. Najprej se je poškodoval Črv, nato je kapetan Ibraimovič dobil še drugo nešportno osebno napako, kar je pomenila izključitev, in to že v 3 minuti nadaljevanja. Nato se je poškodoval še Velikonja in takoj za njim še Obleščak in zmaga domačinov je bila kmalu zatem že zagotovljena.
Izjava trenerja: “Najprej čestitke igralcem Vrhnike, ki so kazali nekoliko več želje po zmagi. Rezultat defenitivno ni realen. Ko so bili na igrišču nosilci, so pokazali enakovredno igro in mogoče bi imeli celo možnost za zmago. Toda igralci Vrhnike so igrali zelo agresivno obrambo, ki jim je sodniški kriterij tudi dopuščal. Nikoli še nisem videl, da se kateri koli ekipi poškoduje 5 igralcev na eni sami tekmi, kar se nam tudi je in večino krat sta sodnika ostala nema. Ampak še vedno nismo izgubili zaradi sojenja. Še vedno naša igra ni prava. Težko je uigrati ekipo, če pa se udeležba na trening vedno le bolj zmanjšuje. Pohvalil bi celotno kategorijo U-15 in igralce, ki običajno ne dobijo veliko priložnosti, ker so odigrali skoraj celoten drugi polčas in to kar uspešno, kljub fizični premoči in starosti nasprotnika.”