Kadeti 1.SKL

KK Tolmin : ŠD Koš Koper B 91:58 (28:20),(18:9),(23:21), (22:8)

Strelci: Danijel Ibraimovič 11,Patrik Benedejčič 1 , Žiga Črv 30, Luka Velikonja 2, Martin Ibraimovič 3, Emanuel Ibraimovič 32, Aleks Obleščak 5,Nejc Frelih Črv 7

Tolminci so na prvi domači tekmi bili odločeni, da nadaljujejo serijo zmag. To se je tudi pokazalo vendar zaradi veliko zgrešenih odprtih metov in z nekaj zadetih trojkah gostov je bila razlika samo 8 točk. Že v drugi četrtini so začeli igrati veliko hitreje in naredili prednost 17 točk. Drugi polčas pa so začeli brez prave energije in z zelo slabo obrambo ter tako gostom dovolili da so prišli tudi že na -12 ampak dlje jim ni uspelo. V zadnji četrtini so zopet odigrali odlično in dvoma o zmagovalcu kmalu ni bilo več.

Izjava trenerja: “Čestitam igralcem za drugo zaporedno zmago. Upam, da bomo tudi nadaljevali v tem ritmu in nekoliko popravili vtis iz prvih dveh tekem. Kljub zmagi nisem zadovoljen z našo igro. Premalo smo gibali, žoga ni krožila in preveč smo se zanašali na posameznike. Takšna igra ne bo mogoča, ko bodo zopet prišli močnejši tekmeci. Pohvalil bi celotno kategorijo, ki mi iz tekme v tekmo vedno bolj dokazuje, da so sposobni igrati tudi na višjem nivoju. Za to tekmo si pohvale za zopet nor strelski dan zaslužita tudi Črv in Ibraimovič.”