Kadeti 1.SKL

KD Koper: KK Tolmin 48:56 ,(17:14,5:19, 13:10, 13:13)

Strelci: Danijel Ibraimovič 19,Patrik Benedejčič , Žiga Črv 13, Martin Ibraimovič , Emanuel Ibraimovič 17, Aleks Obleščak 4, Gaj Oblak , Nejc Frelih Črv 3, Luka Velikonja

Tolminci so tekmo začeli brez kakršne energije in volje in dovolili domačinom, da so vodili celotno četrtino. V drugi četrtini so se nekoliko bolj zbrali in ob polčasu vodili za 11 točk. Drugi polčas je bil enak prvemu in domačini so bili tudi po 30 minutah še vedno v igri za zmago. Tudi v zadnji se je pisala ista zgodba. Brez energije so domačini prišli že na -4, a na srečo so se zopet Tolminci zbrali in tekmo dokaj mirno pripeljali do konca.

Izjava trenerja: “Spet nisem zadovoljen z našo igro in z našim odnosom do nasprotnika. Tudi prisotnost na treningih večine igralcev je katastrofalna. Srečo smo imeli, da tudi domačini niso imeli dobrega dne, a še vedno so imeli več želje do igre. Zavedam se, da fantje vstopajo v tista leta, kjer glava ni na pravem mestu, ampak še vedno verjamem, da so sposobni igrati lepo košarko tudi na tem nivoju. Če pa bodo to hoteli narediti je nedvomno glavni pogoj, da vsi povečajo količino treningov. Z 1 treningom na teden žal dolgoročno ni mogoče igrati košarke na tem nivoju in srčno upam, da se to igralci zavedajo.”