Kadeti 1.SKL

KK Tolmin: KK Vrhnika 49 :59 (13:20),(15:15),(11:12), (10:12)

Strelci: Danijel Ibraimovič 17,Patrik Benedejčič , Žiga Črv 20, Martin Ibraimovič , Emanuel Ibraimovič 8, Aleks Obleščak 4,Nejc Frelih Črv , Gaj Oblak, Rene Likar

Tolminci so tekmo začeli zelo zaspano in gostje so hitro povedni z 0:12. Po minuti odmora so se nekoliko zbudili in skoraj izničili prednost gostov. Zadnji dve minuti je fantom zopet padla koncentracija in gostje dobili četrtino 13:20. Druga četrtina je bila podobna prvi. Zopet so Tolminci padli v igri in po zaslugi nekaj zaporednih napak gostov zadržali rezultat s prve četrtine. Drugi polčas je potekal podobno prvemu. Napake so se vrstile na obeh straneh in na koncu je zmaga odšla v Vrhniko.

Izjava trenerja: “Odigrali smo eno slabših tekem, kar se tudi vidi v rezultatu. V napadu ni bilo nobene kreativnosti in večina napadov se je zaključila individualno. Videlo se je, da nam manjka ključni organizator igre Velikonja in mislim, da bi s pomočjo njega tudi v napadu steklo. Vem, da pridejo dnevi, ko ne gre nič prav in za slabo igro fantom ne zamerim. Mislim pa, da bi z samo boljšim ekipnim duhom goste iz Vrhnike premagali gladko in jim tako vrnili za hud poraz na njihovem domačem igrišču, ker so tudi oni igrali daleč od igre, ki so jo prikazali v Vrhniki. Moramo iti naprej, v soboto sledi verjetno najpomembnejša tekma sezone z Ilirsko Bistrico, ker bi si z zmago zagotovili končno 3 mesto v skupini in s tem boljše izhodišče v 3. delu.”