Poster (1)Košarkarski klub Tolmin v sodelovanju z CŠOD in ISF-ZDA organizira sedmi poletni košarkarski kamp. Kamp bo v Tolminu od 25. junija do 1. julija. Namenjen je fantom in dekletom rojenim od 1999-2007. Tolmincem je uspelo združiti dve legendi, najtrofejnejšega slovenskega trenerja in najboljšega primorskega košarkarja vseh časov ex. NBA igralca Primoža Brezca kar bo kampu dodalo še poseben pečat in hkrati garancijo za vrhunsko kvaliteto.

Prijavnina znaša 260 € na osebo, v ceno pa so všteti tudi trije obroki+popoldanska malica dnevno, osvežilni napitki med treningi, žoga, dvostranski dres in hlačke, kratka majica z logotipom tabora in college jakna. Za domače igralce, ki ne koristijo nobenih uslug CŠOD je cena 150€, za tiste, ki bodo v CŠOD jedli pa 210€.

Rok prijave je 5. maj, prijavite pa se lahko na email ali telefonsko številko organizacijskega vodje kampa Borisa Velikonje. Email: boris.velikonja1@siol.net, telefonska številka: 031/711-049.

KOSARKARSKI KAMP BREZEC in SAGADIN TOLMIN 2017V elektronski prijavnici navedite ime in priimek košarkarja/košarkarice in njegove/njene naslednje podatke: datum rojstva, naslov prebivališča, obstoječi klub, velikost dresa, majice in college jakne (S, M, L, XS ali XL) ter velikost žoge (6 ali 7) in vaš telefon in elektronsko pošto.

Boris Velikonja, organizacijski vodja kampa: ”Že lanska izvedba kampa je bila po mojem mnenju zelo kakovostna. Po zaslugi gospoda Sagadina je bil progam odličen, verjamem pa, da bomo vse skupaj letos še nadgradili. V trenerskem delu bo tako kot lani njegova desna roka Gašper Sluga, iz Splita pa prihaja Mario Jelčič, ki bo tudi predavatelj na trenerski kliniki. Iz ZDA prihaja kar pet trenerjev in sicer Josiah White, Richard Tisdale, Kathy Smith, Bethany Conklin in Anna Lauren. Ob ostalih trenerjih Tomažu Preglu, Milošu Paravinji, Mihu Rustji in Davidu Testenu je to trenerska ekipa, ki zagotavlja dobro izvedbo programa. Poskrbeli bomo tudi za popestritev prostega časa z dvema kino predstavama, vodenimi aktivnostmi z sodelavci CŠOD in že tradicionalnim turnirjem v centru Tolmina z atraktivnim spremljevalnim programom.”