Spoštovani,

Vabimo vas na novinarsko konferenco, ki jo v sodelovanju z Občino Bovec, Sončnim Kaninom in organizatorjem Mednarodnega košarkarskega kampa Brezec&Sagadin – Tolmin 2017 za vas pripravljamo na edinem visokogorskem smučišču v Sloveniji, na smučišču Kanin.

Na novinarski konferenci bomo predstavili kar dve pomembni temi:

– uspešnost iztekajoče se zimske sezone na povezanem smučišču Kanin – Sella Nevea in načrte za poletno sezono 2017, za kar bosta poskrbela v.d. direktorja Sončni Kanin Marijan Skornišek in župan Občine Bovec Valter Mlekuž,

– Mednarodni košarkarski kamp Brezec&Sagadin – Tolmin 2017, za kar bodo poskrbeli organizacijski vodja kampa in podpredsednik KK Tolmin Boris Velikonja, predsednik KK Tolmin Danijel Krivec z gosti (vabilo je v priponki)

Novinarsko konferenco pripravljamo

v soboto, 6. 5. 2017, ob 13.00, ob najvišji postaji krožnokabinske žičnice Kanin.

Novinarska konferenca bo potekala v sklopu letošnjega Kriterija zadnjega snega, ki se ga novinarji iz vse Slovenije in tudi sosednjih držav udeležujejo že več desetletji, še posebej pa smo na bovškem hvaležni, ker nas tudi v obdobju, ko smučišče Kanin ni obratovalo niste zapustili.

Kriterij zadnjega snega se je zato obdržal in še naprej domuje na Bovškem, letos pa ponovno na najvišjem slovenskem smučišču pod Prestreljenikom. Snežne razmere bodo odlične, zato bomo vsi skupaj dan lahko izkoristili tudi za izvrstno pomladansko smuko na naravnem snegu, nekateri pa za prijetno sončenje na udobnih ležalnikih ob BUM BARU.

Lep pozdrav,

Milan Štulc
Odnosi z javnostmi Občine Bovec

Vabilo in dodatne informacije