3. SKL, ZAHOD
9. KROG
KK TERA TOLMIN : KK LEONE AJDOVŠČINA 69:68 (18:8; 23:16; 15:19; 13:25)

Strelci: Gašper Žbogar, Miha Rutar 8 (5/4), Dejan Uršič 3 1X3, Janez Žbogar 11 (2/1), Mitja Štremfelj 13 (4/2) 1×3, Žiga Črv 9 1X3, Nejc Frelih Črv 5 1X3, Patrik Benedejčič 0, Tomaž Rutar 11 (1/1), Anže Likar, Matjaž Obleščak 9 (2/1), Taras Ozebek 0.

Izjava Janez Žbogar – igralec: “Tekmo smo začeli dokaj dobro vendar s preveč izgubljenimi žogami, kar moramo popraviti. Ob polčasu smo imeli lepo prednost, ki pa smo jo z slabo igro do konca tretje četrtine zapravili. Gostje so se razigrali mi pa nismo našli pravega ritma. Odločala je napeta končnica, ki smo jo z dobro obrambo in nekaj sreče uspešno odigrali in uspeli zmagati z minimalno razliko. Sedaj naš čakajo verjetno tri tekme proti najboljšim ekipam naše lige in verjamem da lahko presenetimo.”

Izjava Miha Rutar – kapetan: “Najprej čestitam ekipi iz Ajdovščine za dobro in fer tekmo. Po odličnem prvem polčasu je sledil mrk v drugem polčasu in spet se je bilo treba za zmago pošteno potruditi. Tokrat je bilo tudi veliko sreče na naši strani, saj smo ukradli žogo nekaj sekund do konca tekme in prevzeli vodstvo za točko. Ampak na koncu je pomembno, da ostaja Tolmin na domačem parketu še nepremagan. Kot kapetan bi se rad zahvalil za ves trud vseh sodelujočih (uprava, trenerji, soigralci in seveda najboljši navijači), ki pomagajo pri dosedanjih uspehih. Upam, da se bodo navijači v čim večjem številu udeležili tudi sobotnega derbija v Idriji.”

Sledi prestavljena tekma 8. kroga 27.11. ob 19h v Idriji.